Aşkım seni seviyorum herşeyini ozlüyorum bu sozleri senden dayardım
Senle mutluyum yarim hiç ayrılmayalım
Bu sozleri senden duyardım
Sensiz bu Can neye yarar Yalanım yok yeminim var Sevdiğini soylerdin yeminler ederdin
Peki o zaman beni Neden karanlıkta bıraktın Yüregimi Bu canımı acımadan kanattın Eğer bir gün geri donsen Sanmaki affederim Unut beni çünkü beni her Günümde ağlattın
Deli Gibi Seviyorum Hasretimsin Ozlüyorum Bu sozleri Senden Duyardım Mutlulugu Sende Buldum.. Kopamam ki Senin Oldum Bu sozleri Senden DuyarDım Sevdiğini Soylerdin.. Yeminler Ederdin
Gozlerimdeki Yaşlar... Sensin Diye Kıyıpta Silemedim..
Benden Bir Parça Koptugu İçin Kendimi Bilemedim.. ve Hep Seni Bekledim.. Ama Gelmedin... Bir Gün Pişman Olup Geri Donsen Bile.. Bulamayacaksın Beni... Artık Ben Yokum.. Bulabilecegin Bir Tek Şey Var.. O da Senin Ugruna Canını Veren CANSIZ BEDENİM... Hani Bensiz Nefes Alamazdın..?.. Hani Ben Olmadan Yaşayamazdın...? Peki O Zaman Beni Neden Yalnız Bıraktın... Soyle Neden..Neden..Neden
Peki o zaman beni Neden karanlıkta bıraktın..?? Yüregimi Bu canımı acımadan kanattın... Eğer bir gün geri donsen.. Artık cok Gec Bebegim.. Unut beni çünkü beni her Günümde ağlattın...